Pages

30 Kasım 2008 Pazar

Muzlu Krep


Malzemeler
200gr un(1.5.su bardağından biraz az)
2 Adet yumurta
200 lt süt(1.5 su bardağı)
2 Adet muz
2 Yemek kaşığı hindistan cevizi rendesi
1 Yemek kaşığı bal
Tavayı yağlamak için margarin
Tuz
Mutfak
Zorluk 2
Süre 30 dk.
Kaç Kişilik 4
Yöntem
Hazırlanışı
Un, yumurta,süt ve bir tutam tuzu iyice karıştırıp pürüzsüz bir krep hamuru hazırlayın.
Muzları soyduktan sonra 1/2 cm kalınlığında verev dilimler halinde kesin.
Küçük bir tavayı hafifçe yağlayıp ısıtın.
Hamurun 1/4 ünü tavaya dökün, 8-10 dilim muzu üzerine yerleştirin.
Hamur sertleşince altüst edin.
4 Adet krebi de pişirdikten sonra üzerlerine hindistancevizi rendesi serpin.
Üzerini bir yemek kaşığı balla tatlandırıp servis yapın.
Muzlu Krep yemek tarifleri
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sayfamızı Beğenmenizle
Mutluluk Duyarız